Leopold Witte boos op Linda de Mol: ‘Ben nooit gebeld’

Linda blijkt ook naar collega's en enorm kreng
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Acteur Leopold Witte, die in Gooische Vrouwen de rol van Evert Lodewijkx speelde, is teleurgesteld in Linda de Mol. Hij is namelijk niet gevraagd voor het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen, vertelt hij tegen de Volkskrant. Opmerkelijk detail is dat zijn personage overleed in de tweede speelfilm.

Leopold Witte heeft jarenlang een grote rol gespeeld in Gooische Vrouwen, maar nu de serie terugkeert op de buis is hij niet meer te zien, tot ongenoegen van de acteur zelf. ,,Aan Gooische Vrouwen, waarin ik vier seizoenen en twee speelfilms Evert Lodewijkx heb gespeeld, heb ik goede herinneringen. Maar dat is wel nostalgie”, vertelt de acteur tegen de Volkskrant.

Niet gebeld

De acteur vindt het jammer dat hij nooit meer is gebeld. ,,En wat me pijn doet, is dat ik nooit ben gebeld met de boodschap dat ik niet hoef mee te doen in de nieuwe serie, die eind dit jaar op televisie komt.”

Opvallend

Tina Nijkamp, oud-zenderbaas van SBS 6, vindt het opvallend dat Leopold zo uit de school klapt met zijn teleurstelling. ,,Oei.” Een volger van Tina vindt het logisch dat Witte niet meer te zien is in de nieuwe serie. In de tweede speelfilm overleed zijn personage Evert. ,,Hij deed vijf seizoenen mee. En bovendien overleed zijn personage in de tweede film. Lijkt me dat het nieuwe seizoen zich daarna afspeelt, dus dan is het toch logisch dat hij niet meedoet?”

Tags

LEOPOLD WITTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck