Leraar vertelt: zo gedraagt Amalia zich op school

Amalia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De prinsesjes gaan weer naar school na een heerlijke vakantie in Griekenland. Amalia begint aan haar examenjaar en haar leraar doet een boekje open over haar gedrag in de klas.

‘Doe die telefoon weg’

In een interview met RTL Boulevard wordt aan Amalia’s leraar gevraagd hoe zij zich gedraagt in de klas. De leraar geeft toe dat een toekomstige koningin in de klas hebben anders is dan normaal: ,,Het is natuurlijk een beetje anders dan anders maar ze probeert heel gewoon te doen. En dat lukt heel goed”. De interviewer vraagt zich af of haar leraar de kroonprinses wel eens streng moet toespreken en vraagt: ,,Je hoeft bijvoorbeeld niet te zeggen van : Amalia doe nu die telefoon weg!’ Haar leraar lacht en geeft toe: ,, Nou ja, als het moet dan doe ik dat wel ja.”

LEES OOK:

Nieuwe foto’s van Amalia, Ariane en Alexia vrijgegeven

De eerste schoolweek

Vanaf deze week gaan de prinsessen weer naar school. Gaat dit heel anders bij de prinsessen, of gaan zij mee met de stroom? In de aflevering vertelt Justine Marcella: ,,De prinsesjes hebben een vrij relaxte start. Ze zijn net teruggekomen uit Griekenland.” Met de relaxte start doelt zij in het bijzonder op het rooster van Alexia. ,,Vandaag moest Alexia pas om half twee op school zijn om haar rooster en boeken op te halen. Volgende week gaat het echt beginnen, dan gaan ze op de schoolfoto.”

Beveiliging

Ook laat Justine details los over de beveiliging van de prinsessen. ,,Er is altijd beveiliging bij deze dames, maar de beveiligers hebben nog meer afstand van de prinsessen dan anderhalve meter.” Voor wie zich afvraagt waar die beveiligers zich dan bevinden: ,,Er is een aparte ruimte op Sorghvliet waar ze kunnen zitten. Het is hetzelfde als wat Willem-Alexander toen ook had. Ook op klassenuitjes en kamp is de beveiliging erbij”.

Bekijk hier het hele fragment:

Tags

AMALIAARIANEMAXIMAORANJE BOVENPRINSESPRINSES ALEXIAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck