Letizia hekelt Charlène: ‘Respectloos gedrag’

het botert niet tussen de twee royalty diva's
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Spaanse koningin Letizia zou een hekel hebben aan prinses Charlène, omdat zij zich ‘respectloos’ zou hebben gedragen. Dat melden Spaanse media.

Letizia zou niet met alle royals door een deur kunnen. Zo zou de Spaanse koningin plekken vermijden waar Charlène aanwezig is.

‘Respectloos’

Dit zou alles te maken hebben met een bijeenkomst die plaatsvond in oktober 2022. Volgens de Spaanse krant Caras zou Charlène zich toen kil hebben gedragen tegen andere royals. De Spaanse koningin zou het gedrag van Charlène ‘respectloos’ hebben gevonden en probeert haar sindsdien zoveel mogelijk te vermijden.

Afkickkliniek

Ondertussen gaan er ook geruchten rond dat het helemaal niet goed gaat met Charlène. Ze zou verslaafd zijn aan slaappillen en aan Anxiolytica, medicijnen die angstgevoelens verminderen. Omdat Charlène deze medicatie al voor een lange tijd neemt, zou haar verslaving lange tijd onopgemerkt zijn gebleven. De Monegaskische koninklijke familie probeert het probleem van Charlène geheim te houden, maar nabije bronnen hebben onlangs onthuld dat ze is opgenomen in een afkickkliniek in Zwitserland.

Tags

KONINGIN LETIZIAPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck