Steeds meer leugens Martien komen uit!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Martien Meiland spreekt niet altijd de waarheid. Dat kwam onlangs al uit toen de kasteelheer in zijn speech tijdens de uitreiking van de Televizier-Ring beweerde dat RTL geen interesse had in de show. Nu blijkt Martien nog over veel meer dingen te liegen.

John de Mol

Zo vertelde Martien een aantal maanden geleden dat hij een mail heeft gestuurd naar John de Mol en daarin vertelde over dat hij samen met zijn gezin naar Frankrijk emigreert. Hij opperde dat het een leuk idee zou zijn voor een realityserie. ,,De volgende ochtend kreeg ik al een antwoord van John en zo is het balletje gaan rollen”, zei Martien. Dit blijkt niet waar te zijn, zo vertelt tv-producent Vincent ter Voert bij BNR Nieuwsradio. Volgens Vincent weigerde SBS eerst met hem samen te werken. Vincent besloot met Martien mee te gaan en al wat materiaal te filmen. ,,In die weken, ik stuurde ze elke week en filmpje, heeft SBS6 uiteindelijk gezegd: ‘O, maar als dit de avonturen zijn, dan willen we het risico toch nemen’.”

Zaaddonor

Waar Martien en de rest van het gezin volgens sommigen ook over liegt is over de relatiestatus van dochter Maxime. In recente afleveringen liet het gezin weten op zoek te zijn naar een zaaddonor zodat Maxime een broertje of zusje voor Claire kon krijgen. Maar in Noordwijk, waar de Meilandjes vandaan komen, denken ze dat de zoektocht een groot toneelstuk is. Zij weten namelijk dat Maxime aan het daten is! ,,Maxime en Jordy daten met elkaar en zouden ook intiem geweest zijn”, laat een insider aan weekblad Story weten.

Tags

CLAIREERICAJOHN DE MOLKINDLEUGENSLIEGENMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDRTLSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck