Leven Anne Lok voorgoed veranderd door affaire Pechtold

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het leven van de Meppelse Anne Lok staat de afgelopen maanden op z’n kop. Haar relatie met Alexander Pechtold was groot nieuws, en haar privéleven lag op straat. De breuk en alle media-aandacht is Anne dan ook niet in de koude kleren gaan zitten.

Overleven

,,Natuurlijk had ik mijn leven anders voorgesteld. Ik had politieke ambities, ik had dromen. Toen Alexander vertrok, spatte alles uiteen”, vertelt Anne aan de Leeuwarder Courant. ,,Alles was stuk. Als raadslid voor D66 in Steenwijkerland en later in Meppel, had ik zeker politieke ambities. Maar ik heb ze noodgedwongen moeten opgeven omdat er een kruis achter mijn naam is gezet.”

Gelukkig voor Anne en haar vijf, en binnenkort zes kinderen, lijkt de storm te gaan liggen. ,,Ik heb de regie terug. Ik was aan het overleven, nu leef ik weer. Door de zwangerschap ben ik vermoeider dan normaal, is mijn dagelijks leven momenteel nog niet zoals ik wil maar gaat het best goed. Gelukkig kan ik dat zeggen. Er zo veel om voor te gaan.” Anne benoemt haar vijf kinderen, waar ze enorm trots op is. Op dit moment is ze zeven maanden zwanger, en binnenkort verwacht ze dus haar zesde kindje. Een heel huis vol. ,,Waar er vijf groot kunnen worden, kunnen dat er ook zes zijn. Dit kindje is meer dan welkom.”

Van wie het kindje is, laat Anne in het midden. Het kan van Alexander Pechtold zijn, die tevens ook de vader kan zijn van de tweejarige tweeling van Anne.

Sound of Music

Anne is ontzettend trots op haar grote gezin, en had niet anders gewild. ,,Ik houd van kinderen, altijd al gedaan. Ik kom zelf uit een groot gezin, met mijn twee zussen en twee broertjes woonden we in Diepenveen. Ik voel als moeder van een groot gezin een groot geluk.” De Meppelse vertelt dat de sfeer bij haar thuis soms aanvoelt als die van de Sound of Music. ,,Alle kinderen verrassen mij met hun talenten en liefde. Maar bovenal met hun nog onbevooroordeelde nieuwsgierigheid en toegankelijkheid.”

 

Tags

AFFAIREALEXANDER PECHTOLDANNE LOKKINDERENVERDRIETVERLATENVREEMDGAANZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck