Lewis Hamilton deelt kiekje met Nicki Minaj

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – De geruchten dat Nicki Minaj en Lewis Hamilton een stelletje zijn, lijken te worden bevestigd door de twee. De autocoureur deelde woensdag een kiekje van zichzelf en de rapper tijdens een vakantie in Dubai.

Eerder deelden de muzikante en de Formule 1-coureur al allebei foto’s uit de woestijnstad, wat de geruchtenmolen aardig op gang bracht. De twee hadden het ook al vrij gezellig met elkaar tijdens een feestje in New York voor de nieuwe modelijn van Lewis voor Tommy Hilfiger.

Nicki liet onlangs in de talkshow van Ellen DeGeneres weten dat er mogelijk een nieuwe man in haar leven is. “Het is allemaal nog aardig nieuw, maar hij gaat al een paar pruiken mee”, grapte de rapper.

Lewis is sinds zijn breuk met Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger aan vele beroemde vrouwen gelinkt. Eerder deden verhalen de ronde dat hij iets had met Rihanna, Kendall Jenner, Sofia Richie en model Winnie Harlow. Nicki had eerder twaalf jaar lang iets met Safaree Samuels, en datete ook met Nas en Meek Mill.

 

BuzzE

 

 

Tags

LEWIS HAMILTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck