Lewis Hamilton stuurde persoonlijke boodschap naar fan met longkanker

Zieke fan krijgt boodschap van Lewis Hamilton
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lewis Hamilton heeft een persoonlijke boodschap gestuurd naar een fan die aan longkanker lijdt. Net voordat de fan een operatie onderging, ontving hij een video van Lewis die hem een hart onder de riem stak.

Een grote fan van Lewis Hamilton lijdt aan longkanker en moest onlangs een zware operatie ondergaan. Lewis besloot de fan extra kracht te geven door hem een videoboodschap te sturen.

Emotioneel

De dochter van de fan liet net voordat hij de operatie onderging de video zien. Op de beelden die de dochter op Instagram deelt, is zijn reactie te zien. De man ligt in het ziekenhuisbed en weet even niets uit te brengen.

Wanneer hij het zich beseft dat het écht Lewis is die hem kracht toespreekt, begint hij in zijn ogen te wrijven en raakt hij emotioneel. Het was alles wat hij nodig had om de operatie met goede moed in te gaan.

De dochter van de man is enorm dankbaar dat Lewis dit voor haar vader wilde doen. ,,Dank aan Lewis Hamilton: de grootste idool van mijn vader stuurde hem een video op zijn operatiedag om hem positief te laten denken en in genezing te geloven”, schrijft ze bij de beelden op Instagram.

Tags

LEWIS HAMILTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck