Lezers DenD kiezen massaal voor Marga Bult als Kerstengel 2020

Marga Bult|Marga Bult Kerstengel 2020|Marga in actie|Marga Bult|Kerstengel||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De miljoenen lezers van het magazine DenD en de website DenD.nl hebben massaal MARGA BULT tot KERSTENGEL VAN HET JAAR 2020 gekozen. De benoeming is een eerbetoon aan de zangeres die zich in maart van dit jaar aansloot bij het legioen zorghelden. Zij staan dag in dag uit patiënten en naasten bij in hun strijd tegen het coronavirus.

Massaal werd er de laatste weken op Marga Bult gestemd vanwege haar keuze om niet stil te blijven zitten in deze crisis. Ze pakte haar oude beroep van verpleegkundige weer op. Marga Bult ging aan de slag in een zorghotel in Uden. 

Moedig besluit

Lezers roemen het moedige besluit van Marga Bult om zich in te zetten voor de medemens in nood met het risico dat ze zelf ook besmet kan worden met corona. 

Ook de bekende IC-arts DIEDERIK GOMMERS steekt zangeres Marga Bult in het decembernummer van DenD (oplage van 650.000 exemplaren) een hart onder de riem:

,,Marga verdient deze prijs ook. Veel meer mensen zouden haar voorbeeld moeten volgen. Het is belangrijk dat er meer mensen werkzaam worden in de zorg – vooral herintreders. We komen namelijk écht mensen tekort in de zorg. Elke twee handen die er extra zijn, zijn mooi meegenomen.”

Reactie Marga Bult

MARGA BULT reageerde verrast op haar verkiezing door de DenD-lezers tot Kerstengel 2020:

,,Voor mij was het eigenlijk volkomen logisch dat ik aan het begin van dit jaar, toen corona uitbrak, mijn steentje bij ging dragen. Immers, vóórdat ik als zangeres carrière maakte, was ik als verpleegster werkzaam. Na een korte opleiding, was ik al snel weer helemaal op de hoogte van ‘hoe het allemaal ook alweer ging’. Wat ik zag, was heftig. Mensen die streden voor hun leven. Mensen die gescheiden van hun geliefden en dierbaren een enorm gevecht met corona aangingen. Zoveel verdriet, zoveel afscheid.”

Tweede plaats voor Monique

MONIQUE WESTENBERG, de levenspartner van André Hazes, werd door de lezers beloond met een tweede plaats voor haar prestatie dat ze na jaren van ruzie de familie Hazes weer bij elkaar bracht. Bovendien herstelde ze haar relatie met de vader van haar zoontje.

Veel lezers prijzen Westenberg voor de wijze waarop ze haar relatiecrisis doorstond. De liefde tussen Westenberg en Hazes bloeide weer op na een pijnlijk uitstapje naar presentatrice Bridget Maasland.

Als derde eindigde rapper ALI B., die samen met onder andere ouderenorganisatie ANBO het afgelopen jaar maar liefst 250.000 ouderen gelukkig maakte een boeket bloemen.

Marga Bult Kerstengel 2020
Kerstengel 20202 Marga Bult op de cover van de DenD-kersteditie, het maandelijkse magazine met een oplage van 650.000 exemplaren dat vandaag bij de winkels van Dirk en DirckIII gratis is af te halen.
Marga in actie
Marga Bult ging dit coronajaar weer aan het werk in de zorg.
Marga Bult
Marga Bult, de Kerstengel van 2020. FOTO: Johannes Dalhuijsen
Kerstengel
,,Voor mij was het eigenlijk volkomen logisch dat ik aan het begin van dit jaar, toen corona uitbrak, mijn steentje bij ging dragen. Immers, vóórdat ik als zangeres carrière maakte, was ik als verpleegster werkzaam. FOTO:Johannes Dalhuijsen
Stem kerstengel 2020
De oproep van DenD om te stemmen op de Kerstengel 2020.

Tags

ALI BANDRÉ HAZESCORONADIEDERIK GOMMERSKERSTENGEL 2020MARGA BULTRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie