Liam Gallagher kan kids geen drugs verbieden

Door: DitjesDatjes
16-01-2018

SYDNEY – Liam Gallagher kan zijn vier kinderen niet verbieden te experimenteren met drugs. De voormalig Oasis-zanger zegt in een interview met het Australische Junkee dat hij geen poot om op te staan heeft als het gaat om ouderlijke adviezen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik gebruik drugs. Dus als zij dat ook doen kan ik niet zeggen dat dat niet mag”, aldus Liam, die op andere vlakken tegen hetzelfde probleem aanloopt. “Ook met meisjes en kinderen en vrouwen en scheidingen en dat soort zaken, en ruzie maken en niet meer met je broer praten. Soms zeg ik tegen mijn twee jongens ‘jullie twee, stop eens met ruziën en probeer het met elkaar te vinden’. Maar dan zeggen ze ‘kijk eens hoe je zelf tegen je broer praat’.”

De 45-jarige muzikant heeft vier kinderen van evenveel vrouwen: dochters Molly (20) en Gemma (4) en zoons Lennon (18) en Gene (16). Zelf gebruikt hij tegenwoordig een stuk minder drugs dan vroeger, zo vertelt Liam, maar daar komt mogelijk verandering in als zijn huidige tournee erop zit. “Ik gebruik niet zoveel als ik zou willen. Want ik moet nu veel zingen en het heeft effect op je stem. Maar als ik het weer wat rustiger heb, dan ga ik er weer hard tegenaan.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD