Liam Neeson niet in serie rond Obi-Wan Kenobi

Door: DitjesDatjes
11-06-2021

De geruchten dat Liam Neeson te zien is in de nieuwe serie rond Star Wars-personage Obi-Wan Kenobi zijn niet waar. De acteur verklaarde tegenover Jimmy Kimmel dat hij niet is benaderd is door de makers.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De acteur speelde in Star Wars-film The Phantom Menace uit 1999 de rol van Jedi Master Qui-Gon Jinn. Dat verhaal loopt niet goed af voor Jinn, maar fans deelden de afgelopen tijd allerlei suggesties over hoe het personage toch kon opduiken in de serie, die wordt gemaakt voor Disney+. Neeson grapte in de talkshow van Kimmel dat dat bedrijf “het geld niet heeft” om hem in te huren voor de show, die volgend jaar uit moet komen.

Disney staat erom bekend veel details van nieuwe series en films geheim te houden. Kimmel merkte in de talkshow dan ook op dat Neeson een goede acteur is die hem en zijn kijkers mogelijk voor het lapje hield.

Ewan McGregor maakte afgelopen maand bekend dat de opnames van Obi-Wan Kenobi, waarin hij de titelrol speelt, van start zijn gegaan in Los Angeles. Ook andere Star Wars-oudgediende Hayden Christensen is te zien in de serie, waarvoor ook onder anderen Kumail Nanjiani, Joel Edgerton en Rupert Friend zijn gecast.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD