Liam Payne (1D) en Cheryl Cole uit elkaar

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Na een relatie van twee jaar zijn Cheryl Cole en Liam Payne niet meer bij elkaar. Dat hebben de twee laten weten op Twitter.

“Cheryl en ik zijn verdrietig dat we moeten aankondigen dat onze wegen scheiden. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest”, aldus het voormalig One Direction-bandlid in zijn post. Cheryl plaatste een bijna identiek bericht. De muzikanten vragen privacy voor hun vijftien maanden oude zoontje. “Bear betekent alles voor ons”, benadrukken ze.

Daten

Liam (24) en Cheryl (35) begonnen in 2016 te daten. In maart van 2017 kondigden ze de geboorte van hun zoon aan. Eerder dit jaar staken geruchten de kop op dat hun relatie in zwaar weer was geraakt, en Liam een affaire had met één van zijn achtergronddanseressen. Cheryl reageerde in maart op die verhalen. “Ik reageer normaal gesproken niet op dit soort stomme artikelen. Maar dit verhaal waar een onschuldige danseres die een verloofde heeft bij wordt betrokken, kan ik niet negeren”, aldus de zangeres, die de publicaties “een wanhopige poging om problemen tussen mij en Liam te veroorzaken” noemde.

 

BuzzE

 

 

Tags

CHERYL COLELIAM PAYNEONE DIRECTION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck