Liam Payne onder de indruk van maatje Louis Tomlinson

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Liam Payne heeft op Instagram zijn bewondering uitgesproken voor zijn vroegere One Direction-maatje Louis Tomlinson. Dat deed de Brit na het bijwonen van de première van de documentaire All Of Those Voices over Tomlinson.

“Gisteravond de wereld door jouw ogen zien was het mooiste wat ik heb meegemaakt”, schreef Payne bij een foto van hem en Tomlinson. Hij zegt nu nog veel meer tegen Tomlinson op te kijken dan voorheen. “Je was al mijn vriend en broer, maar nu ik door een raampje in je ziel heb kunnen kijken, is het respect dat ik voor je heb alleen maar groter geworden.”

Payne schreef ook nog dat hij er spijt van heeft dat hij niet altijd een goede vriend voor Tomlinson is geweest. Hij zegt zich daarvoor te schamen, maar belooft het goed te maken. Payne eindigt zijn post met complimenten voor de manier waarop Tomlinson zich na iedere tegenslag weer terugvocht. “Ik ben zo dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Ik voel me zo gelukkig en ik weet dat je dit weet, maar je maakte deel uit van een kleine groep mensen die letterlijk mijn leven hebben gered; je hebt me uit de duisternis gesleept.”

Tomlinson bedankte Payne op Twitter en schreef blij te zijn met hun vriendschap. Payne en Tomlinson kennen elkaar sinds 2010 toen One Direction werd opgericht. Nadat de band een aantal jaar grote successen had gevierd, werd in augustus 2015 bekend dat de leden voor minstens een jaar hun eigen weg zouden gaan.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck