Licht Sonja de boel op? ‘Winacties zonder winnaar’

Sonja Bakker heeft winacties zonder winnaar|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ooit was ze enorm geliefd, maar de afgelopen tijd lijkt daar niets meer van over te zijn. Sonja Bakker heeft meerdere beschuldigingen van plagiaat aan haar broek hangen, maar lijkt nog steeds niet helemaal eerlijk te zijn naar het handjevol fans dat ze nog over heeft. Op Instagram organiseert ze winacties, maar volgens volgers is er nooit een winnaar…

Sinds Sonja Bakker de beschuldigingen van plagiaat aan haar broek heeft hangen, daalt haar populariteit met de dag. En wat zeker niet meehelpt, is dat volgers haar nu betichten van een nieuwe leugen.

Winactie zonder winnaar?

De Instagram van Sonja werd vorig jaar verwijderd nadat tienduizenden volgers haar hadden gerapporteerd wegens het stelen van recepten. Eind vorig jaar keerde ze weer terug met een nieuw account, en inmiddels heeft ze alweer 23.000 volgers.

Op haar nieuwe account deelt Sonja winacties waarbij volgers bijvoorbeeld een online afslankprogramma kunnen winnen. Maar volgens volgers worden er nooit winnaars gekozen.

‘Teleurstellend’

,,Dit snap ik even niet”, zo reageert een volger onder het bericht. ,,Op 24 mei kwam er ook zo’n win win bericht. Na een week was er geen 1 winnaar… Ik heb er zelfs nog vriendelijk naar gevraagd maar geen antwoord. Beetje teleurstellend… Ik vraag me nu af worden er wel daadwerkelijk winnaars gekozen?”

Een andere volger raakte ook al in de war van de nieuwe winactie. ,,Ik dacht net ook al, huh? Weer winactie? Heb niet eens gezien wie de vorige winnaars waren.”

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht

Reacties worden verwijderd

Vermoedelijk begon het heet te worden onder haar voeten, want inmiddels heeft Sonja de reacties van de volgers verwijderd. Snel daarna deelde ze de winnaars van de vorige winactie. En jahoor, de twee volgers die net kritiek hadden geuit werden gekozen als één van de winnaars.

Helaas was het kwaad al geschied, want volgers hebben al gezien dat Sonja de kritiek op de winactie heeft verwijderd. ,,Er blijven opmerkingen verwijderd worden. Sonja kan je deze ook verwijderen?”, reageert een volger. En een ander: ,,Goed bezig Son, volgende keer gewoon loten vóórdat er druk op je komt te staan.”

Koopt Sonja volgers?

Maar de winactie zou niet het enige zijn waar Sonja niet eerlijk over is. Volgens een tipgever van weekblad Weekend is Sonja zóveel fans verloren, dat ze volgers moet kopen op Instagram. ,,Vorige maand nog: opeens had ze er van de ene op de andere dag zomaar 5000 mensen bij. En hoe kun je nu 22.800 volgers hebben, maar gemiddeld slechts 20 likes krijgen op iedere post?”, aldus de tipgever in het weekblad.

[poll id=”68″]

Tags

beschuldigdbeschuldigingplagiaatSonja Bakker

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie