Lichtpuntje voor Daniëlle van ’t Schip: ‘Mijn haar wordt langer’

Lichtpuntje voor Daniëlle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eindelijk een lichtpuntje voor de ernstig zieke Daniëlle van ’t Schip. ,,Mijn haar is weer langer”, schrijft ze trots bij een foto op Instagram.

Hoewel Daniëlle ernstig ziek is, staat ze nog altijd positief in het leven. Ze haalt veel geluk uit de kleine momenten en deelt die momenten ook graag met haar volgers op Instagram. Gisteren bezocht ze samen met haar vader het klooster en toen ze weer thuiskwam zag ze tot haar grote verbazing dat haar haar aan het groeien is.

‘Mijn haar is weer langer’

,,Mijn haar is wel weer langer dan van mijn man die even naar de kapper was”, deelt Daniëlle trots op Instagram. Op de foto die ze deelt hebben zij en haar man John een brede glimlach op hun gezicht.

Bonaire

Daniëlle verbleef de afgelopen tijd op Bonaire waar ze heeft genoten van zon, zee en strand. Veel familieleden zochten haar in die weken op en Daniëlle zou nog een maand alleen op het eiland verblijven. Maar tot haar grote teleurstelling moest ze haar vakantie vroegtijdig afbreken.

De druppel

Daniëlle luchtte haar hart op Instagram. ,,Twee uur na zeggen: ‘Ik blijf hier nog tot juni’, sta ik af te wassen en er valt een glas met water om”, legde ze uit. Het was voor haar de druppel die de emmer deed overlopen. ,,Ik huil vervolgens heel hard met dikke tranen en wist toen opeens: ik wil naar huis (daar hebben we ook een afwasmachine trouwens). Het is klaar voor nu op Bonaire.”

Tags

DANIELLE VAN 'T SCHIP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie