‘Lid Broederliefde opgepakt na mishandeling technici’

Broederliefde lid mishandelt technicus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eén van de leden van Broederliefde zou afgelopen donderdag tijdens de FunX Music Awards in AFAS zijn opgepakt. Hij zou backstage twee technici hebben mishandeld, waardoor zij ernstige verwondingen hebben opgelopen. Dat beweert Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Een artiest zou bij de FunX Music Awards twee technici hebben mishandeld. De politie kwam al snel ter plaatse en nam de man mee naar het bureau. Vermoedelijk gaat het om één van de leden van Broederliefde.

‘Hele nacht in het ziekenhuis’

Het geweldsincident zou zijn ontstaan nadat de artiest backstage door apparatuur heen liep. De technici zouden hebben gevraagd of hij even om wilde lopen. ,,Hierop heeft de artiest zeer agressief gereageerd en is op de twee mannen in gaan slaan, waarna zij ernstige verwondingen hebben opgelopen”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

De verwondingen zouden zelfs zo ernstig zijn geweest, dat één van de slachtoffers de hele nacht in het ziekenhuis heeft gelegen. ,,Omdat hij een hersenschudding heeft opgelopen en om de paar uur gecheckt moest worden.”

Ooggetuige meldt zich

De roddelkoningin besloot vervolgens contact op te nemen met de politie in Amsterdam en kreeg te horen dat het gaat om een 28-jarige man uit Rotterdam. Of het om een lid van Broerderliefde gaat is nergens bevestigd.

Al snel meldde zich een andere ooggetuige bij Coldeweijer. ,,Volgens een andere ooggetuige die zich zojuist bij me heeft gemeld zou het hier gaan om Melvin Silberie, oftewel Mella van Broederliefde. Dit komt overeen met het statement van de politie over de 28-jarige man uit Rotterdam.”

Tags

BROEDERLIEFDEFUNXINCIDENTOPGEPAKTYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck