Lid projectteam over terugkeer prinses: ‘Kate heeft nog geen groen licht van de dokters’

Kate nog niet klaar voor terugkeer volgens dokters
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton heeft een nieuw project gelanceerd, maar er is geen sprake van een terugkeer. Een lid van haar projectteam vertelt dat de dokters haar nog geen groen licht hebben gegeven.

Kate liet in maart dit jaar weten kanker te hebben en legde haar werkzaamheden per direct neer. Maar ondanks haar diagnose, blijft ze zich inzetten voor haar liefdadigheidsinstelling The Royal Foundation Centre for Early Childhood. Vandaag werd bekendgemaakt dat ze de drijvende kracht is achter een nieuw rapport waarin bedrijven opgeroepen worden om ‘gezinsvriendelijker’ te gaan werken.

Geen groen licht

Omdat het Instagram-account van prins William en Kate Middleton een update over het project deelde, werd er vermoed dat de terugkeer van Kate nabij is. Maar niets blijkt minder waar. Een lid van haar team vertelt dat Kate inderdaad de drijvende kracht achter het project is geweest, maar voorlopig niet terugkeert in het openbaar. Dat zal ze pas doen als haar artsen haar groen licht geven.

Plan

Kate deelde eerder dit jaar dat ze kanker heeft. Om welke vorm van kanker het gaat, is nog altijd niet bekend. Het nieuws kwam vooral bij de kinderen hard binnen. En gezien de onzekerheid over wat de toekomst zal brengen, is er een plan opgesteld om hen steun te bieden. Volgens het Spaanse Caras hebben Kate en William psychologen ingeschakeld waar George, Charlotte en Louis bij terecht kunnen. ,,Ze worden voorbereid op het slechtste scenario”, schreef de krant onlangs.

Tags

KATE MIDDLETON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck