Lief: André van Duin stapt in het huwelijksbootje

André gaat trouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

André van Duin gaat trouwen met zijn nieuwe, veertien jaar jongere, liefde Fernando. In Story vertelt hij dat hij overtuigd is van hun geluk en dat ze heel gelukkig zijn samen. André weet ook zeker dat zijn overleden ex-man hem dit geluk gunt.

Na het overlijden van Martin had André het niet meer voor mogelijk gehouden dat hij ooit weer gelukkig zou worden. Maar de liefde kwam toch uit onverwachte hoek. De vonk sloeg over tussen hem en Fernando, de man met wie hij al jarenlang samenwerkte.

Huwelijk

André hoopt dat zijn trouwdag met Fernando net zo mooi wordt als zijn bruiloft met Martin, maar hoe en wat hebben ze nog niet besproken. „Het is allemaal nog pril. We hebben dit kortgeleden naar elkaar uitgesproken en over de invulling gaan we nog wel nadenken. Maar het gaat gebeuren”, vertelt hij in Story.

Goed geregeld

Het huwelijk komt er niet alleen voor de romantiek. André wil alles in één keer goed geregeld hebben. „Ik wil geen risico nemen. Stel dat mij wat gebeurt, dan wil ik dat Fernando goed verzorgd achterblijft. Je gaat er eigenlijk vanuit dat de oudste partner het eerst komt te overlijden. We weten nu dat dat niet altijd het geval is. Daar had ik nooit rekening mee gehouden. Daar wil je ook niet bij stilstaan. Maar ik wil alles geregeld hebben, mocht het wel gebeuren”, vertelt André.

Leven vieren

Op het gebied van vakanties verschillen de mannen nogal van mening. André houdt niet van vliegen. Daar hebben ze iets op bedacht: „Fernando houdt van vakanties en nu willen we met een boot vanaf Parijs afzakken naar Zuid-Frankrijk en dan met de trein terug. Door het programma Denkend aan Holland, dat ik met mijn goede vriendin Janny van der Heijden heb mogen maken, weet ik hoe leuk het is om een land vanaf het water te bekijken.” André heeft zich de afgelopen gerealiseerd dat je het leven moet vieren. En dat doet hij met Fernando.

Tags

ANDRÉ VAN DUINTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie