Lief! Bonnie St. Claire weer herenigd met moeder

Bonnie St. Claire
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het geluk van Bonnie St. Claire kan niet op. De zangeres is weer herenigd met haar moeder, waar ze een hele lange tijd geen contact mee had. ,,Ik koester deze momenten enorm.”

‘Heerlijke dag’

Bonnie laat op Instagram weten een bezoekje te hebben gebracht aan haar moeder. ,,Vanmiddag heerlijk op familie bezoek. Wat een zegen dat ik mijn lieve moeder nog om mij heen heb. Samen met mijn zus Fenny een heerlijke dag. Ik koester deze momenten enorm”, schrijft Bonnie bij een lachende foto samen met haar moeder.

Drank afgezworen

Voorheen was Bonnie liefhebber van alcoholische versnaperingen, maar ze besloot de drank voor eens en voor altijd af te zweren. Omdat de drank haar meer kapot maakte dan haar lief was, besloot ze de knop om te zetten. Er moest iets veranderen. ,,Dit is het laatste wat ik heb gedronken. Ik stop ermee!”

LEES OOK:

DIT is hoe Bonnie St. Claire haar alcoholverslaving overwon

En sinds de zangeres de drank voorgoed heeft afgezworen is het gelukkig weer koek en ei tussen haar en de rest van de familie. Voor een lange tijd had ze geen goed contact met haar familie. Maar Bonnie besefte dat zij verantwoordelijk is geweest voor de jarenlange breuk.

Tags

BONNIE ST. CLAIRE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck