Lief! Dit deed Meghan voor Harry’s verjaardag

Harry en Meghan
Door: DitjesenDatjes
26-05-2020

Meghan Markle blijkt een romantische ziel te zijn. Voor de verjaardag van Harry, die afgelopen september 35 jaar oud werd, regelde de Amerikaanse iets heel leuks.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kamperen in de tuin

In 2016 gingen Harry en Meghan naar Botswana. Daarvoor hadden ze pas een aantal dates gehad en in het Afrikaanse land werden ze stapelverliefd op elkaar. Daar kampeerde ze in de Afrikaanse natuur onder de sterrenhemel. De herinneringen van Meghan zijn blijkbaar zo goed aan die tijd, dat ze besloot de setting van drie jaar geleden na te maken.
Voor de verjaardag van Harry zette ze in de achtertuin van Frogmore Cottage een tent op, legde slaapzakken neer en kookte een maaltijd op een vuurtje.

De twee zijn dus nog steeds hartstikke gelukkig met elkaar en onlangs vierden ze hun tweede huwelijksjubileum. Sinds ze bij elkaar zijn is er veel gebeurd. Zo hebben ze voor heel wat ophef gezorgd binnen de Britse koninklijke familie, onder meer toen Harry niet aanwezig was bij de traditionele kerstdis van de Koningin. Inmiddels wonen ze in Amerika, waar ze een zo gewoon mogelijk leven proberen te hebben.

Meer DenD