Liefde overwint bij Humberto en Ineke

De vermeende affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax zette het leven van de presentator op z’n kop. Het huwelijk met zijn vrouw stond onder enorme spanning, en Humberto is zelfs tijdelijk uit de echtelijke villa verhuisd. Eindelijk lijkt de rust te zijn wedergekeerd in huize Tan.

Waardevol

In een emotioneel en openhartig gesprek met Johnny de Mol vertelt Humberto Tan over zijn thuissituatie, en hoe die nu is na al de ophef. ,,Hoe meer er van buiten geschopt werd, hoe hechter het gezin werd”, vertelt de presentator aan Johnny. ,,Het had net zo makkelijk de andere kant op kunnen gaan, en dat het uit elkaar was gevallen. En dat is niet gebeurd. Dat is heel bijzonder en heel waardevol.”

Toch erkent Humberto dat het ook heel zwaar is geweest voor zijn gezin om telkens zo negatief in het nieuws te komen. ,,Het is niet leuk geweest. Zeker voor thuis niet, voor mij niet, voor de kinderen niet, voor Ineke niet, voor niemand niet.”

Liefde overwint

Humberto en Ineke zijn tegenwoordig weer gelukkig met elkaar. Vooral omdat zowel Humberto als Ineke hun relatie willen laten slagen en werken aan een gelukkige toekomst samen. ,,Het was een jaar vol lessen en nederigheid. Helemaal niet fijn, maar vol kwetsbaarheid. En kennelijk hoort dat er ook bij. Natuurlijk ga je door het stof. En dat is prima. Dat hoort zo. ‘Let love rule’ en dat is het echt. De liefde heeft overwonnen. Ineke is een fantastische vrouw.”