Liefdesbreuk voor K3-zangeres: ‘Met pijn in mijn hart’

Liefdesbreuk Karen Damen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Karen Damen, een van de oorspronkelijke zangeressen van K3, heeft de scheiding met Anthony aangekondigd. ,,Soms blijven dromen duren. En soms niet”, deelt Karen met haar volgers op Instagram.

Karen Damen en Anthony hebben met pijn in het hart besloten een punt achter hun huwelijk te zetten. ,,We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop”, schrijft Karen. ,,We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip.”

Scheiding

Het voormalige K3-lid kan op veel steun rekenen in de reacties. ,,Altijd wat droevig zo een nieuws… Maak er nog wat moois en respectvol van en wees lief voor elkaar dan komt alles wel goed”, schrijft iemand. En een ander schrijft: ,,Niet leuk maar soms moet het. Veel warme knuffels.”

Karen kan ook op steun rekenen van voormalig K3’tje Kristel Verbeke. ,,Loslaten is het moeilijkste wat er is… Denk aan jou en jullie”, schrijft Kristel.

Exit K3

Anthony ging in 2008, toen hij en Karen pas een jaar samen waren, op zijn knieën. Karen zei volmondig ‘ja’, maar door hun drukke agenda’s trouwden ze pas in 2016, na de exit van Karen bij K3.

Tags

K3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck