Liefdesverklaring André aan Monique: Oh girl, you stand by me

Terug|André Hazes terug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Ja hoor, echte liefde overwint alles. Vanavond kwam de bevestiging. André Hazes is officieel terug bij Monique. Met een foto uit het Rotterdamse restaurant Vandal waar ze romantisch tafelden kwam definitief een einde aan een affaire.

Omweg via Bridget Maasland

André is terug bij Monique. De zanger nam een omweg via Bridget Maasland. En misschien was de liefde tussen hem en de moeder van zijn zoon wat bekoeld. Deze foto, gedeeld op Instagram, bewijst dat de twee elkaar weer hebben gevonden.

De verklaring van André spreekt boekdelen. Want de weg die hij aflegt is niet ideaal om een familie te starten en te hebben, zo geeft hij toe. ,,Maar uiteindelijk gaat het om jou en mij”, aldus Hazes, waarbij hij begrip vraagt dat de liefde voor een man in de muziekwereld moeilijk is.

Maar dan:

Trap na voor Monique van Rachel

,,Oh girl, you stand by me”, waar hij Monique prijst voor haar handelswijze in de afgelopen maanden dat hij zich vol overgave stortte in het liefdesavontuur met Bridget Maasland.

De presentatrice, die overigens ook door zijn moeder Rachel meteen werd omarmd als de ideale schoondochter. Dat laatste was een trap na voor Monique, maar ze bleef rustig en bleef toen wel tegen beter weten in een front vormen met haar zoontje André tegen het mediageweld dat door het verliefde duo werd ontketend.

De liefdesverklaring van André Hazes komt op het eind:

I’M FOREVER YOURS, Faitfully

 

Tags

AFFAIREANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDMONIQUE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck