Liefdesverklaring Leontine: ‘Hou van jou met heel mijn hart en ziel’

Borsato
Door: Jos La Grande
17-10-2019

De valse noot wordt Marco Borsato, de succesvolle zanger die een scheve schaats reed met pianiste Iris Hond, massaal vergeven.

Met zijn vrouw Leontine Borsato op de eerste plaats. Ze maakt na de pijnlijke verklaring van Marco haar liefdesverklaring openbaar:

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hou van jou met heel mijn hart en ziel’

Volgens Marco Borsato is zijn huwelijk sterker dan ooit, maar tien jaar geleden zette hij zo’n beetje alles op het spel op het moment dat zijn bedrijf TEG het ook moeilijk had. Het liefdesbedrog met Iris Hond ontstond tijdens een kwetsbare fase in zijn leven.

Borsato: ,,Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur.”

,,Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

,,Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd.”

Talloze collega’s steken Marco en zijn vrouw een hart onder de riem. Nick Schilder, Romy Monteiro, Jan Versteegh, Jochem Myjer en vele anderen steunen het stel na de onthulling over de affaire. Ook Humberto Tan, over wie wordt gezegd dat hij een paar jaar geleden een affaire zou hebben gehad met Dionne Stax, reageert op de verklaring van Borsato. Hij laat twee hartjes achter. Het bewijst hoeveel credit Borsato heeft.

View this post on Instagram

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

Meer DenD