Voormalig liefdesnestje van Sabia en Rafael in de verhuur

Door: DitjesenDatjes
05-01-2018

De villa in Hamburg waar Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart ooit samen gelukkig waren staat te huur. Blijkbaar is er haast met verhuren, want de prijs daalt snel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Korting

Vroeg de eigenaar een maand geleden nog een huur van 7565,– euro per maand voor de villa, nu staat deze te huur voor een bedrag van 6950,– euro ofwel een korting van 615,– euro, schrijft Bekendeburen.

Maar dit is de kale huur, want aan stookkosten en overige kosten komt er nog een bedrag van 1278,– euro bij, zodat de totale maandelijkse kosten uitkomen op een bedrag van 8228,– euro.

Badkamers

De nieuwe huurder krijgt in ieder geval een villa, gelegen aan de Alster, met een woonoppervlakte van 360 vierkante meter. In totaal zijn er zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en vier badkamers.

De villa is afgewerkt met de meest luxe materialen die er bestaan. De keuken is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. De badkamers zijn een lust voor het oog. Door het hele huis ligt een parketvloer en natuurlijk ontbreekt de open haard niet. Vanuit o.a. de woonkamer heb je uitzicht op de rivier de Alster en beschikt het optrekje over een eigen aanlegsteiger. De villa is ook gunstig gelegen, want met de auto is het maar een paar minuten rijden naar het vliegveld van Hamburg.

Verder is er een eigen aanlegsteiger, een sauna en een dubbele garage voor de auto( s).

Meer DenD