Liegt Erica Meiland over haar liefdesleven?

Erica Meiland liegt over liefdesleven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica ontkent een relatie te hebben gehad met privédetective Sander van Betten. Maar in Chateau Meiland gaf ze zelf meerdere keren aan gevoelens te hebben voor hem. Liegt Erica over haar liefdesleven?

‘Hij dacht dat ze relatie hadden’

Na het succes van de biografie van Martien Meiland, verschijnt er ook een biografie van Erica. De mannen in haar leven blijven in dit boek natuurlijk niet onbesproken, en vooral Sander van Betten niet, haar vermeende ex-vriend.

In Chateau Meiland was te zien dat Erica al een tijdje contact had met Sander en daar ook meerdere keren mee afsprak. Alles wees erop dat de twee een relatie hebben. En dat dachten niet alleen de kijkers, maar ook Sander. ,,Hij dacht dat hij een relatie had met Erica”, zo vertelt Jan Dijkgraaf, schrijver van de autobiografie, aan weekblad Story.

Erica gaf aan gevoelens te hebben

Maar volgens Jan is er nooit sprake geweest van een relatie tussen Erica en Sander. ,,Als je een paar keer met elkaar hebt gewandeld en koffie hebt gedronken, noem je dat als kleuter of basisschoolleerling misschien een relatie. Maar niet als je tegen de zestig loopt en er verder niets gebeurd is…”

Sander werd ervan beschuldigd dat hij degene was die de publiciteit opzocht. Hij zei tegen iedereen dat hij een relatie met Erica had, terwijl dat volgens Erica niet zo was. Maar toch nodigde zij hem uit om mee naar Frankrijk te gaan voor het afscheid van het Chateau. Ook gaf ze aan gevoelens voor hem te hebben… Is zíj niet degene die liegt over de relatie?

Tags

CHATEAU MEILANDERICA EN SANDERERICA MEILANDERICA RENKEMAMEILANDMEILANDJESSANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie