Lies Visschedijk is nog wel prikkelbaar

551

Alle ellende die Soof-actrice Lies Visschedijk meegemaakt heeft de afgelopen tijd heeft haar niet harder gemaakt, sterker nog: ze huilt regelmatig. ,,Ik huil alleen niet meer de hele dag, dat houdt geen mens vol. Op een moment moet je door met je leven.

Vechtmodus

In 2013 overleed Lies echtgenoot Marc Uchelen met wie ze twee zonen kreeg. ,,Sinds ik het als ouder alleen moet doen sta ik regelmatig in vechtmodus. Ik heb nu zoveel verplichtingen dat ernaast weinig tijd overblijft. Het huishouden, werken, twee jongens van zeven en dertien opvoeden. Helaas ben ik geen organisatietalent.” liet ze in een interview weten.

Er achteraan fietsen

Ze geeft toe dat ze ondanks dat het privé en op het werk nu redelijk voor de wind gaat, best wel eens prikkelbaar is, zeker in het chaotische Amsterdamse verkeer. ,,Als iemand iets naars naar me roept in het verkeer, fiets ik erachteraan om verhaal te halen. ‘Waar ben jij mee bezig?!” Vinden mensen raar. Gelukkig roep ik vanwege mijn lengte weinig agressie op.”