Liesbeth List was als familie voor Albert Verlinde

Door: DitjesDatjes
27-03-2020

Liesbeth List en Albert Verlinde hadden veel meer dan een zakelijke relatie. “We zagen elkaar als familie”, zo reageert de theaterproducent op het overlijden van de zangeres. Volgens hem is er een einde aan een tijdperk gekomen.

“Liesbeth was zo’n lieve en trouwe vrouw. Ik heb zoveel met haar meegemaakt”, kijkt Albert, die ruim vijftien jaar samenwerkte met Liesbeth, terug. Zonder haar had hij misschien wel geen producent kunnen worden. “Daar ben ik ongelooflijk trots op.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liesbeth schitterde in Piaf, een van de eerste producties van V&V Entertainment, eind jaren negentig. “Ze gaf zich compleet en was bovendien altijd heel enthousiast. Toen ze Piaf ging doen stortte ze zich op alle biografieën. De lat lag altijd heel hoog. Dat we niet zoveel geld tot onze beschikking hadden, vond ze helemaal niet erg. Ze nam gewoon haar eigen broodtrommeltje mee.”

Vertrouwen

Volgens Albert had Liesbeth wel regelmatig moeite om haar teksten te onthouden, zo erg dat er lichtelijk paniek optrad bij de productie. “Toen heb ik gemerkt: als je haar compleet vertrouwen gaf dan ging ze helemaal voor je.”

Toen Albert donderdag werd gebeld dat Liesbeth in haar slaap was overleden kwam dat “ongelooflijk binnen”. “Ik kwam nog regelmatig bij haar op bezoek in het tehuis. Het kwam toch nog onverwacht maar zo heengaan in je slaap kan eigenlijk niet mooier.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD