Lieve koningin Máxima,

Lezers feliciteren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Hoe u in 2000 uw leven heeft omgegooid, vind ik ongelofelijk knap van u. U bent een sterke, mooie vrouw met een hele mooie uitstraling. Door alle taken heeft u het soms druk, maar toch ben ik ervan overtuigd dat u het goed kan combineren en dat is heel mooi om te zien. U bent in van alles geïnteresseerd, dat is te merken aan de bezoeken die u doet en de vragen die u stelt. En dat is een goed voorbeeld voor velen. U leert en inspireert me, u bent een voorbeeld voor me en ik bewonder u enorm! Ik wens u een hele fijne verjaardag, alles wat u wenst en alle geluk in de wereld. En dat wij daar nog lang, met mate uiteraard, van kunnen meegenieten! 

Liesbeth van Belzen

Majesteit, mag ik zo vrij zijn u te feliciteren met uw 50ste verjaardag. Ik wens u en uw gezin een fijne dag. 

Lea Verpoorte

Trotse mamma…lieftallige vrouw van Willem-Alexander.. Wees trots op jezelf…en geniet van je verjaardag met jouw lieftallig gezin. Van harte gefeliciteerd Maxima. Ook voor jou is het SARA-tijd. 50 ..en nog altijd jong en fris. 

Coby Jurjens

Van harte gefeliciteerd met uw 50e verjaardag. Reden om zeer dankbaar te zijn. Door liefde en vrijheid omgeven. Hopen nog vele jaren in goede gezondheid samen met uw man en kinderen en uw familie. En dat wij nog lang zo’n koningin naast de koning mogen hebben. Ik geniet altijd enorm van jullie hartelijkheid op Prinsjesdag met zwaaien. (Ps. Hoop zelf 15 febr 50 jaar te worden, misschien nog in lockdowntijd). 

Anita Dijkman-Den Oudsten

Van harte gefeliciteerd majesteit. Ik bewonder uw energie, slagkracht en humor. Ik wens u veel gezondheid geluk en een lang leven toe. Een leuke dag met met man en dochters gewenst. 

Yvonne Gout-Schaap

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag. Blijf zoals u bent. Een hardwerkende zelfstandige vrouw en een modeicoon/visitekaartje voor ons Nederland. 

U bent als Koningin het perfecte plaatje. 

Quirinus Heim

Maxima is een hard werkende vrouw, met heel veel capaciteit en liefde. We mogen hopen dat u zo door kan gaan. En er niet te veel mensen zeuren over dingen die iedereen wel eens doet. Natuurlijk de felicitaties zoals bij iedereen die jarig is. Veel gezondheid, liefde en geluk. 

Tonny Mens-Bakker

Máxima helpt haar man zodra haar man hulp nodig heeft. Je moet ieder voor zich in je eigen waarde blijven. De drukte is goed. Ik heb zelf kinderen en werk nog steeds. Je moet in beweging blijven. Van harte gefeliciteerd met uw geboortedag. Hiep, hoep hoera!    

Edith Alexander

Todo in ejemplo de superación, constancia, dedicación, le deseo siempre lo mejor, feliz 50 años, un abrazo desde Costa Rica.

Ivannia Guevara

Ze heeft het druk, maar er zijn ook alledaagse zaken waar ze zich niet druk over hoeft te maken. Gezien haar leeftijd zou het verstandig zijn om een beetje te dimmen. Lieve Maxima, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag en nog vele gezonde jaren met iedereen die u lief is. 

Henny Leemans

Tags

50E VERJAARDAGKONINGIN MAXIMAORANJE BOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck