Liever gemarteld dan naar Jensen..!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Robert Jensen nodigde Cabaretière Soundos el Ahmadi uit voor een bezoek aan zijn talkshow. Kennelijk vreest Soundos de confrontatie, want zij bedankte voor de eer.

Cabaretière Soundos el Ahmadi liet weten dat ze niet naar de show van Robert Jensen zal  komen. Op Instagram deelt ze beelden van het what’s-app-gesprek dat ze voerde met de redactie van Jensen. ,,Nooit van mijn leven dat ik daar ga zitten. Ik laat nog liever mijn teennagels eruit trekken zonder verdoving”, schrijft ze. Het moet gezegd: Jensen staat erom bekend dat hij graag het ‘rechts geluid’ wil laten horen op televisie. Zo schuift Geert Wilders graag aan, maar ook oer-Brexiteer Nigel Farage kreeg een podium om zijn verhaal te vertellen. Jensen: ,,Ik heb die man gewoon eens laten praten, net zoals ik met Pim Fortuyn deed. Hij werd in talkshows altijd onderuit gehaald. Een verschrikkelijke demonisering.” Volgens Jensen zijn ‘rechtse politici’ onderhand bevreesd om bij ‘gewone talkshows’ aan te schuiven: ,,Je ziet het niet alleen bij Wilders en Baudet, zelfs Mark Rutte schuift niet meer aan. Terecht. Hij wordt aangevallen alsof hij een crimineel is. Terwijl Jesse Klaver wordt onthaald als de Messias.” Gelet op de weigering van Soundos om bij Jensen aan te schuiven, lijkt het alsof ‘Links Nederland’ dezelfde terughoudendheid aan de dag legt als het gaat om een ‘avondje Jensen’.

https://www.instagram.com/p/BuTUiCBgFxv/?utm_source=ig_embed

Minder moedig

Peter R. de Vries nam de uitdaging eerder aan om met Jensen in gesprek te gaan. Het werd een (verwachte) verhitte discussie, maar aan het einde complimenteerde Jensen zijn gast. Hij zei het dapper te vinden dat De Vries was komen opdagen. Wat dat betreft is Soundos el Ahmadi aanmerkelijk minder moedig. Of verstandig? Eerder liet Soundos weten: ,,Je moet ballen hebben om iets nieuws te proberen. Maar je moet ook ballen hebben om te zeggen: jongens, dit werkt gewoon niet.”

Tags

AFWIJZINGCABARATIERROBERT JENSENSOUNDOSSOUNDOS EL AHMADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck