Lijdt carrière André onder relatiecrisis?

Door: DitjesenDatjes
18-09-2019

André Hazes is niet alleen bekend bij mensen die van zijn muziek houden, of de muziek van zijn vader kunnen waarderen. Veel televisiekijkers kennen hem van zijn real life soap of van de reclames van Essent, waar hij inspeelde. Wat gebeurt er nu hij en Monique tijdelijk niet meer samenwonen?

Reclame

De reclames van het energiebedrijf gaan over het huishouden André en Monique. Nu de twee in een relatiecrisis verkeren en (tijdelijk) niet meer samenwonen, is het natuurlijk nog maar de vraag of die reclames nog wel worden uitgezonden. Essent laat aan een nieuwsgierige kijker via een bericht het volgende weten: ,,Hij zit nog steeds bij de club. Je hoeft je geen zorgen te maken. Reclames verschillen altijd maar je zal hem spoedig weer zien verschijnen!” Zal Monique ook in die nieuwe reclame te zien zijn?

Serie

Van de soap André Hazes: ik haal alles uit het leven, uitgezonden op SBS, zijn inmiddels drie seizoenen verschenen. De laatste aflevering van seizoen drie werd uitgezonden op 5 februari van dit jaar. Hoog tijd voor een nieuw seizoen dus! Maar of het daar ook daadwerkelijk van komt is door de problemen nog maar afwachten. Vorige keer toen de relatie van André en Monique minder goed ging de serie wel door, en vertelden in de serie zelfs over de problemen. Gelukkig kwam toen alles weer goed, maar ruim een jaar later zijn er opnieuw problemen in huize Hazes.

 

Meer DenD