Lil’ Kleine afgebrand door fans na foto met zoontje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Lil’ Kleine wordt de grond ingeboord door zijn fans op Instagram. Na het plaatsen van een foto samen met zoontje Lío stromen de haat-reacties binnen. Volgers denken dat hij ‘good will’ wilt kweken en zijn daar niet van gediend…

,,Nu ben ik trots op wat mijn zoon is. #droom”, schrijft Jorik Scholten, de echte naam van Lil’ Kleine, bij zijn foto met zoontje Lío. Na de recente ophef dat Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes zou hebben mishandeld op Ibiza, kunnen fans dit ‘charmeoffensief’ niet waarderen. Veel grove reacties worden geplaatst onder de foto:

,,Zorg ook dat je zoon trots op jou is”

,,Ouwe vrouwenmepper van me.” is één van de vele negatieve reacties. ,,De vraag is alleen maak jij je zoon ook trots met hoe jij zijn moeder behandeld.” plaatst een andere volger. ,,Pfffff, good will willen kweken door elke keer je zoontje op de voorgrond te douwen. Zo werkt het niet pik.” aldus een andere fan.

Verwijderd

Dit is niet de eerste post waarop fans zo los gaan met haat-reacties op Instagram. In zijn vorige post lag de rapper ook al flink onder vuur door zijn volgers. Jorik tolereert deze berichtjes niet en heeft er een aantal dan ook verwijderd.

Door de vermeende mishandeling ligt de afgelopen weken een vergrootglas op het stel. Lil’ Kleine belandde zelfs in de cel op Ibiza na het heftige incident.

Tags

AFGEBRANDJORIK SCHOLTENLIL' KLEINEONDER VUUROPHEF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck