Lil’ Kleine eist dure cadeaus terug: ‘Ook die hij aan Lío gaf’

Lil' wil klokkies terug
Door: Charlotte Wijnen
04-08-2022

De pesterijen van Lil’ Kleine lijken maar niet op te houden. Nadat duidelijk werd dat de rapper geen alimentatie wil betalen en spullen van Jaimie achter slot en grendel zette, eist hij nu dure cadeaus terug die hij aan haar en aan zoontje Lío gaf.

Toen Lil’ Kleine nog met Jaimie Vaes samen was, kocht hij de duurste cadeaus voor haar. Hij wilde al te graag aan de hele wereld laten zien hoe ‘goed’ hij voor zijn vrouw was. Maar nu wil hij alles terug.

‘Het is te ziek voor woorden’

In de nieuwste aflevering van Jaimie in The Vaes Lane bespreekt Jaimie met Koen Pieter van Dijk en Estelle Cruijff een e-mail die ze van haar advocaat Kim Beumer heeft ontvangen. Lil’ Kleine eist enkele geschonken horloges terug.

,,Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, zegt Jaimie woedend. ,,Het is echt te ziek voor woorden. Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest.”

‘De klok van zijn eigen kind!’

Wat haar nog het meeste stoort is dat hij ook het horloge eist van zoontje Lío. ,,Hij vraagt de klok van Lío zelfs terug. Die heeft Lío gekregen waar Jorik niet voor heeft betaald en zelfs die vraagt hij terug. De klok van zijn eigen kind!”

Jaimie is enorm verbaasd dat ze de brief heeft ontvangen. Ze is de pesterijen van de rapper helemaal zat. ,,Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw”, zegt ze geïrriteerd. ,,En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

Meer DenD