Lil’ Kleine en EOTB-ster Megan samen op Ibiza

Lil' Kleine aan het feesten met EOTB-ster Megan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het liefdesleven van Lil’ Kleine is amper bij te houden. Na de relatiebreuk met Jaimie Vaes is de rapper met verschillende vrouwen gespot. Momenteel is hij samen met Megan Desaever op vakantie op Ibiza. Hebben de twee een relatie?

Megan, die afgelopen seizoen te zien was in het realityprogramma Ex on the Beach, wordt de afgelopen tijd vaak met Lil’ Kleine gespot.

Relatie?

Tijdens de reünie van Ex on the Beach 2024 viel de naam van de rapper al. ,,Wie heeft dat gelekt?”, vroeg Megan verbaasd. Veel wilde ze er niet over kwijt, omdat het ‘iets is dat nog aan de hand is’. Wel gaf ze aan dat zij en Lil’ Kleine inderdaad seks hebben gehad.

Nu blijkt dat de twee samen op Ibiza zijn. Op Instagram laat Megan met een filmpje zien dat ze met de rapper is. Het zorgt voor een hoop vragen: hebben de twee een relatie?

Jaimie Vaes

Eerder dit jaar gingen er nog geruchten dat Lil’ Kleine terug was bij zijn ex Jaimie Vaes, de moeder van zijn zoon Lío. De twee waren namelijk samen met Lío in Dubai gespot. ,,Jorik is ook hier”, bevestigde Jaimie destijds in gesprek met RTL Boulevard. Toch zei ze dat er geen sprake was van een liefdeshereniging. ,,Dan kan hij Lío hier ook fijn zien, maar het is géén familievakantie.”

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck