‘Lil’ Kleine en Jaimie tegelijk aanwezig op bruiloft’

Jaimie en Lil' kleine samen op bruiloft
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn gespot op dezelfde bruiloft. En hoewel er eerder werd vermoed dat ze vanwege het contactverbod allebei op een ander moment aanwezig waren, zouden ze volgens één van de gasten wel degelijk elkaar tegen het lijf zijn gelopen…

Na de mishandeling hebben Jaimie en Lil’ Kleine geen contact meer met elkaar gehad. Dit heeft te maken met het contactverbod, wat een voorwaarde was nadat de rechtbank besloot dat de rapper de inhoudelijke behandeling van de zaak in vrijheid mag afwachten.

Bruiloft van drie dagen

Maar contactverbod of niet, de twee zouden wél op hetzelfde moment aanwezig zijn geweest op de bruiloft van Vincent van Trier en Cilem Tunc. De bruiloft duurt drie dagen. Het feest begon dinsdag met een cocktailparty en gisteren stond de ceremonie gepland met een dansfeest tot in de vroege uurtjes. Vandaag wordt afgesloten met een stevig katerontbijt.

‘Jaimie werd weggestuurd’

Er werd vermoed dat Lil’ Kleine en Jaimie beiden een ander moment kozen om aanwezig te zijn, maar de twee zouden elkaar toch tegen het lijf zijn gelopen. En daarom moest één van de twee vertrekken. ,,Jaimie werd weggestuurd van de bruiloft gisteren”, onthult een bruiloftsgast aan showbizzkanaal RealityFbi. ,,Ze waren er op hetzelfde moment. Ik was daar.”

Hoogstwaarschijnlijk moest Jaimie vertrekken omdat Lil’ Kleine optrad op de bruiloft. Het was het eerste optreden van de rapper sinds het geweldsincident. Beelden van het optreden zijn hier te zien.

Thailand

Lil’ Kleine is net weer teruggekeerd vanuit Thailand. Daar kreeg hij professionele hulp op het paradijselijke eiland Phuket in afkickkliniek The Parc. Voor 56 dagen verbleef hij in de kliniek om een speciale behandelmethode te ondergaan voor ‘young adults’, een behandeling die bedoeld is voor jongvolwassenen die met zichzelf in de knoop zitten als gevolg van drank en drugs.

Tags

BRUILOFTCONTACTVERBODJAIMIE VAESJORIK SCHOLTENLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck