‘Lil’ Kleine en Jaimie uit elkaar’

Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een verdrietig gerucht doet momenteel de ronde over Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes. De twee zouden onlangs hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. De rapper zou teruggekeerd zijn naar Nederland terwijl Jaimie nog verblijft op Dubai. 

Geen foto’s

Wie kijkt op de Instagrampagina van Jaimie valt meteen één ding op: Lil’ kleine staat op (bijna) geen foto. Het is vooral de vrouw zelf en zoontje Lío Zion die op de kiekjes staan. De twee verblijven overduidelijk niet in Nederland, want Jaimie fotografeert palmbomen en poseerde gisteren in bikini. Op 3 mei liet zij weten dat ze nog in Dubai is. 

Lil’ Kleine is wel in Nederland, want afgelopen week kreeg hij een gouden en een platina plaat uitgereikt door Beau van Erven Dorens voor zijn album Jongen van de straat. De laatste foto waar hij samen met Jaimie opstaat is gepost op 6 april, toen ze samen in Dubai waren. 

Ontvolgd?

Het is niet de eerste keer dat men vermoedt dat de twee uit elkaar gaan. In 2019 viel het een fan al op dat de twee elkaar niet meer volgen op Instagram, en en tegenwoordig kan dat maar één ding betekenen….

Tags

BREAK-UPJAIMIELIL' KLEINELIOUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck