Lil’ Kleine en Tino weer ‘gabbers’?

Lil' Kleine en Tino zijn weer dikke maten met elkaar
Door: Julia Zendman
27-09-2022

Tino Martin en Lil’ Kleine lijken weer helemaal ‘gabbers’ nadat Tino afstand van hem nam na de mishandeling van Jaimie Vaes. Hij verscheen op de première van zijn theatertour en Tino zelf vindt dit vooral heel mooi, vertelt hij aan Shownieuws.

,,Mooi hè? Ja, die komt ook. Wat dat betreft: vrienden, collega’s, familie, alles was hier vanavond”, antwoordt Tino aan Shownieuws nadat ze vroegen naar de aanwezigheid van Lil’ Kleine.

‘Aan vrouwen kom je niet’

Tino verbrak het contact met Kleine na het uitlekken van de beelden waarop te zien is dat hij zijn ex-verloofde Jaimie mishandelt met een autodeur. Hij was zelfs niet meer welkom bij de shows van de zanger. ,,Ik zat samen met mijn vriendin te kijken en ik zeg: wat een l*l zeg. Daar kan je niet omheen. Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed, twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat bij mij er wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. Dat kan echt niet”, aldus Tino in het radioprogramma van Marieke Elsinga en Mattie Valk.

Verzoening

Het verbod op de aanwezigheid van Jorik, zoals Lil’ Kleine eigenlijk heet, bij de concerten van Tino is klaarblijkelijk opgeheven. Niet alleen Tino lijkt te verzoenen met Lil’ Kleine, ook Samantha Steenwijk lijkt blij de rapper te zien. Op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer is te zien dat ze elkaar lachend omhelzen.

Jaimie

Ondertussen is Jaimie stapelgek op haar nieuwe liefde Afshin Momadi, DJ en modeontwerper, en lijkt ze zich niets meer aan te trekken van haar ex-verloofde. In haar reality-serie Jaimie: In the Vaes Lane is te zien dat zij zelfs afziet van alimentatie van Lil’ Kleine, ondanks zij de volledige zorg voor hun zoon Lío op zich neemt. Jorik ziet zijn zoon op dit moment niet meer, maar Afshin kan het gelukkig erg goed vinden en is onwijs lief voor Lío.

Meer DenD