Lil’ Kleine, Jaimie Vaes en zoontje Lío herenigd op Ibiza

Door: Lola van Leeuwen
12-09-2021

Lil’ Kleine heeft Jaimie Vaes en zijn zoontje Lío op Ibiza vergezeld. Het koppel had vanaf mei een relatie ‘break’ en woonden sindsdien ook apart van elkaar. Tot grote verbazing lijkt het weer goed te gaan tussen de twee…

Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, deelt op Instagram aan zijn 1,7 miljoen volgers dat hij op Ibiza is. Ook Jaimie Vaas wil aan de wereld laten weten dat het gezin herenigd is. Ze plaatst een filmpje van Jorik en zoontje Lío die aan het knuffelen zijn.

‘Turbulente avond’

Ondanks ‘de behoorlijk turbulente avond’ afgelopen mei op Ibiza, waar Jaimie bebloed door de lobby van het hotel rende, zei Vaes een hereniging met Kleine niet uit te sluiten, volgens RTL Boulevard. Geruchten gingen dat Jorik zijn verloofde had mishandeld. Maar wat er nu écht is gebeurt die nacht, is voor alsnog niet duidelijk. Jaimie zegt dat heel veel verhalen die zijn verspreid niet waar zijn.

‘Had nóóit mogen gebeuren’

,,Ik rende niet de lobby in, ik heb geen fles op mijn hoofd gehad. De volgende dag ben ik gewoon naar buiten gegaan. Mensen hadden kunnen zien dat het goed met me ging, maar blijkbaar vindt men leedvermaak interessanter”, onthult Vaes aan LINDA.Meiden. ,,Er ontstond een incident in de categorie ‘had nóóit mogen gebeuren.’ We kregen onenigheid, het escaleerde. Maar de horrorverhalen die daarop naar buiten kwamen via de roddelpers zijn niet waar”, aldus Jaimie.

DenD vraagt zich af

Komen Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer terug bij elkaar?

DenD

Meer DenD