Lil’ Kleine liet Jaimie na bevalling alleen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het moederschap viel Jaimie Vaes in het begin zwaar. Zoontje Lío is geboren in juni, maar pas sinds enkele weken heeft de vrouw van Lil’ Kleine het gevoel dat ze gewend is aan haar kindje.

Ouderwets

Hoewel Lío niet gepland was, is ze ontzettend blij met haar zoontje. Dat vertelt Jaimie aan Glamour. Het moederschap viel haar wel zwaarder dan ze in eerste instantie dacht, deels omdat Lil’ Kleine niet zoveel met baby’s heeft. ,,Ik moet eerlijk zeggen dat wij een ouderwets huishouden hebben, waarbij papa werkt en mama zorgt. Ik denk dat als Lío straks ouder is en er iets meer interactie is, Jorik zeker een dag vrij zal gaan nemen om voor hem te zorgen.” Tot op heden doet Jaimie namelijk het meeste werk in het huishouden.

Alleen

Zelfs toen het minder goed ging met Jamie was Jorik nauwelijks thuis. ,,Ik dacht echt: is dit het nou? Waarom geniet ik hier niet van zoals ik zou moeten doen? Na een maand was ik echt oververmoeid en kreeg borstontsteking. En Jor was maar aan het werk.” Destijds kwam er veel kritiek, want op Instagram plaatste Jorik kiekjes van feesten waar hij met vrienden heenging. Volgers konden niet geloven dat de rapper zijn vriendin die net bevalen was alleen liet. Gelukkig is Jaimie nog steeds dolgelukkig met Lil’ Kleine. Ze noemt hem een ‘superlieve papa’.

Tags

BEVALLINGJAIMIEKINDLIL' KLEINELIOMOEDEROUDERSCHAPVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck