Lil’ Kleine niet van plan boze cursisten terug te betalen

Lil Kleine
Door: DitjesDatjes
30-06-2021

Lil’ Kleine lijkt niet van plan te zijn de boze cursisten van zijn Street Academy geld terug te geven. De cursisten, die maar liefst 2000 euro betaalden, voelen zich opgelicht en eisen hun geld terug.

Opgelicht

De cursisten hebben het gevoel opgelicht te zijn. Ze kregen slechts wat filmpjes en interviews voorgeschoteld, terwijl er veel meer beloofd werd door de rapper.

Volgens de groep zijn de ‘colleges’ gewoon filmpjes en interviews op internet, gaan aangekondigde events niet door, wordt er nauwelijks gecommuniceerd en is ook van de overige beloftes weinig terechtgekomen.

Lening

Ook de 20-jarige Ayden heeft 2000 euro betaald voor de cursus van Lil’ Kleine. ,,Ik heb een lening afgezet bij mijn moeder”, vertelt Ayden aan De Telegraaf. ,,Ik ben vooral teleurgesteld dat ik zoveel geld heb neergelegd voor iets wat het helemaal niet waard was. Ik had verwacht dat ik hier meer aan zou hebben.”

Geen terugbetalingen?

Eerder reageerde Lil’ Kleine niet op verzoeken van media om te reageren. ,,Ik heb vernomen dat er een aantal klachten zijn rondom Street Academy”, zegt hij nu in een statement tegen Shownieuws. ,,Ik vind dit vervelend om te horen. Street Academy is in het leven geroepen om ambitieuze mensen te inspireren en te motiveren.”

De opleiding zal volgens Lil’ Kleine ‘in gesprek blijven met de cursisten’. Maar over het terugbetalen van de hoge bedragen rept hij geen woord…

BuzzE

Meer DenD