Lil’ Kleine onderweg naar Bangkok: ‘Voor agressietraining’

Lil' Kleinenaar Bangkok
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine zit momenteel in het vliegtuig naar Bangkok, om vervolgens naar een ander land te vliegen. Naar welke bestemming hij uiteindelijk afreist is nog onbekend, maar wat hij gaat doen is inmiddels wel duidelijk. ,,Hij krijgt daar agressietraining.”

Een goede vriend van Lil’ Kleine vertelde onlangs aan Farja Farvardin, beter bekend als Fawry Not Sawry, dat de rapper zijn plan al klaar had toen hij nog in de cel zat. Nu hij weer op vrije voeten is, heeft hij direct zijn spullen gepakt. Vandaag stapte hij op het vliegtuig richting Bangkok.

Geheime locatie

,,Lil’ Kleine zit op dit moment in het vliegtuig richting Bangkok”, meldt Fawry Not Sawry in Instagram Stories. Maar dat blijkt echter niet zijn eindbestemming te zijn. ,,Hij stapt daarna over om naar een ander land te vliegen.”

En zoals al eerder benoemd werd, erkent de rapper zijn problemen met verslavingen en drugs. Maar na de mishandeling van Jaimie is duidelijk geworden dat hij ook nog met een ander probleem kampt, namelijk een agressieprobleem. Ook dat wil hij aan gaan pakken op de nu nog geheime locatie. ,,Hij gaat daar heen om aan zichzelf te werken en krijgt daar agressie training.”

Doet hij het voor Lío?

Vermoedelijk blijft Lil’ Kleine een aantal maanden weg, waardoor hij zoontje Lío voor een lange tijd moet missen. Maar er wordt gefluisterd dat wanneer de rapper zijn problemen aanpakt, hij nog een kans heeft om de voogdij over Lío te krijgen.

Op dit moment woont Lío bij Jaimie, maar zij zou erg bang zijn om de voogdij over hem kwijt te raken. En nu Lil’ Kleine weer op vrije voeten is en aan zichzelf werkt, zou die angst alleen maar groter zijn geworden.

Tags

Jaimie VaesLil' KleineLiotraining

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie