‘Lil’ Kleine ontvolgde vriendin na ruzie’

Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie zouden uit elkaar zijn. Die geruchten gingen onlangs rond, maar gelukkig blijken ze niet waar te zijn. Het was oplettende Instagrammers opgevallen dat de rapper zijn vriendin niet meer volgde, en dat betekent vaak maar één ding: een relatiebreuk. Lil’ Kleine geeft toe Jaimie te hebben ontvolgd en onthult nu waarom. 

Aan RTL Boulevard vertelt Lil’ Kleine het volgende: ,,Volgens mij heeft iedereen wel eens dat je iemand op Instagram ontvolgt, of je een fotootje verwijdert na een ruzie. Dat gebeurt gewoon, meer was het niet.” De rapper benadrukt dat hij en de moeder van zijn kind nog steeds samen zijn. 

Groot feest

Onlangs gaf Lil’ Kleine een enorm feest voor Lío, want zijn zoontje werd één jaar oud. Dat was meteen een mooi moment om familieleden en vrienden weer te zien, want voor een aantal weken kon dat niet. De rapper en zijn vriendin zaten namelijk vast in Dubai en konden pas na een lange tijd terug naar Nederland gaan. Ook op werkgebied gaat het niet altijd soepel bij Lil’ Kleine, want onlangs werd bekend dat hij niet terugkeert als coach in The Voice of Holland.

Tags

INSTAGRAMJAIMIELIL' KLEINERUZIEUIT ELKAARVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck