Lil’ Kleine samen met déze oude bekende?

lil' Kleine gezellig met deze nieuwe vlam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine deelde vanochtend een intieme foto met een dame, maar verwijderde het direct weer. Heeft de rapper een nieuwe vriendin?

,,Lil’ Kleine had vanochtend even deze foto op zijn story staan, maar werd snel erna verwijderd. Je gaat je bijna afvragen waarom”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. Er wordt vermoed dat de dame op de foto Chelsey van der Heijden is. ,,Ze zijn elkaar onlangs gaan volgen.”

Oude bekende

Het kanaal deelt de verwijderde foto en volgers zien al snel dat het inderdaad om Chelsey gaat. En ze blijkt geen onbekende te zijn. ,,Zij is van Holland’s Next Top Model seizoen 10!”, schrijft een volger aan Realityfbi.

Jaimie Vaes

Eerder dit jaar gingen er nog geruchten dat Lil’ Kleine terug was bij zijn ex Jaimie Vaes, de moeder van zijn zoon Lío. De twee waren namelijk samen met Lío in Dubai gespot. ,,Jorik is ook hier”, bevestigde Jaimie destijds in gesprek met RTL Boulevard. Toch zei ze dat er geen sprake was van een liefdeshereniging. ,,Dan kan hij Lío hier ook fijn zien, maar het is géén familievakantie.”

Tags

LIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck