Lil’ Kleine steeds vaker gespot met andere dame

Lil Kleine
Door: Charlotte Wijnen
12-08-2021

Etentjes, hotels en andere afspraakjes: Lil’ Kleine wordt steeds vaker gespot met een andere dame. En dat laat hij maar al te graag zien op zijn social media. Wil hij Jaimie jaloers maken?

Niet eerste afspraakje

Lil’ Kleine was gisteren weer op date met een andere dame. In zijn Instagram Stories deelt hij beelden van het etentje én met wie hij aan tafel zat. En het blijkt niet het eerste afspraakje te zijn…

Na wat onderzoek meldt Juicechannel dat deze dame al een relatie heeft, maar toch worden ze regelmatig samen gespot. De rapper maakt er ook geen geheim van en deelt het op social media. Naast etentjes, schijnen ze samen ook gespot te zijn in het Okura Hotel.

Jaimie naar Ibiza

Geruchten gaan de ronde dat Lil’ Kleine met deze afspraakjes Jaimie jaloers zou willen maken. Maar een verzoening met zijn ex-verloofde lijkt nog ver weg, want in haar realityserie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane vertelt Jaimie dat ze definitief uit Nederland vertrekt. ,,Het is tijd voor verandering, daar heb ik nu behoefte aan”, aldus Jaimie.

Ze verhuist naar Ibiza met zoontje Lío en laat Lil’ Kleine achter in Nederland. ,,Af en toe ben ik nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat weet ik niet, maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío. Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen.”

Meer DenD