Lil’ Kleine verdwijnt naar Thailand: ‘Blijft een jaar clean’

Lil' Kleine verdwijnt naar Thailand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine is nog maar net op vrije voeten of hij pakt alweer zijn koffers in. Maar deze keer vertrekt hij niet naar Ibiza of Malaga, maar naar het verre Thailand. Wat gaat hij daar doen?

Na de mishandeling van Jaimie Vaes heeft Lil’ Kleine een paar weken in de cel kunnen nadenken over zijn toekomst. Hij heeft dan ook besloten Nederland voor een tijdje te ontvluchten en te vertrekken naar Thailand, waar niemand de rapper kent.

Geen drank en drugs meer voor Lil’ Kleine

,,Uit betrouwbare bron vernomen dat Lil’ Kleine binnen enkele dagen zijn koffers pakt en voor een goede maand richting Thailand vertrekt”, meldt showbizzkanaal RealityFbi in Instagram Stories. Wat de rapper daar precies wil gaan doen is onduidelijk, maar hij is in ieder geval van plan om aan zichzelf te werken. En in tegenstelling tot het partyeiland Ibiza, kan dat in Thailand in alle rust.

Zijn probleem met drank en drugs wil hij daarnaast ook aanpakken. ,,Hij heeft zijn omgeving beloofd dat hij een jaar lang van de drank en drugs wil afblijven”, aldus het kanaal.

Spullen al gepakt

Vrienden van de rapper hebben afgelopen dagen al zijn spullen uit het appartement gehaald, waar Jaimie momenteel met Lío woont. Zijn vrienden willen hem helpen op het rechte pad te blijven en zorgen dat hij niet in de verleiding komt om toch bij Jaimie aan te bellen. De breuk lijkt daarmee definitief, maar wie er voor Lío gaat zorgen wanneer Lil’ Kleine na een maand weer terugkeert naar Nederland, blijft nog een raadsel.

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINELIOMISHANDELINGVERSLAVINGVERTREKKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck