Lil’ Kleine verwijdert foto’s Jaimie na ‘vechtpartij’

Door: DitjesenDatjes
24-05-2021

Een ruzie tussen Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes zou afgelopen weekend zo uit de hand zijn gelopen, dat het gezicht van de vrouw bebloed was en Lil’ Kleine gearresteerd is op verdenking van mishandeling. Blijkbaar heeft Lil’ Kleine nog wel contact kunnen hebben met zijn management om de opdracht te geven foto’s van Jaimie te verwijderen van zijn Instagramaccount.

Bannen

Foto’s van de vrouw zijn verwijderd van het Instagramaccount van Lil’ Kleine. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt, want ook bij vorige ruzie’s en geruchten over relatiebreuken ondernam Lil’ Kleine meteen actie op sociale media en bande Jaimie van zijn pagina’s.

Dit keer lijken de relatieproblemen een stuk ernstiger dan eerder, want voor het eerst zou er sprake zijn van mishandeling binnen hun relatie. Volgens ooggetuigen rende Jaimie afgelopen weekend bebloed het hotel binnen op Ibiza. Haar kleding zou kapot zijn en van de hotelkamer is niets overgebleven. De receptioniste van het hotel waarschuwde de politie, waarna de rapper, die zich in het hotel zou hebben verstopt, is opgepakt.

Blauw oog

Dat Lil’ Kleine niet vies is van een vechtpartijtje werd eerder dit jaar duidelijk toen hij ruzie kreeg met Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie. Tijdens de opnames van Jaimie in the Vaes Lane, de realitieshow van Jaimie, zouden de twee mannen ruzie met elkaar hebben gekregen en liepen de spanningen zo hoog op dat ze gingen vechten. Koen was even later te zien met een blauw oog en vervolgens ontvolgden de twee mannen elkaar op Instagram.

Meer DenD