Lil’ Kleine voelt zich buitenbeentje bij The Voice

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Lil’ Kleine is dit seizoen voor het eerste te zien als coach in The Voice. Alle afleveringen zit hij op de stoel die naast die van zangeres Anouk staat. Blijkbaar vindt hij dat geen fijne plek, want hij wilde zo graag wisselen dat hij vanaf vrijdag op een andere plek te zien is.

Buitenbeentje

Glamour schrijft dat de rapper zich niet goed voelde aan de buitenkant van het rijtje. Hij zit liever in het midden. ,,Ik voelde me aan de zijkant een beetje het buitenbeentje. Met de nieuwe opstelling zijn we nog meer op elkaar ingespeeld”, vertelt hij tegen het vrouwenblad.
De nieuwe opstelling is:  Anouk – Ali B – Lil Kleine – Waylon.

Waylon zat al aan de buitenkant, maar Anouk verhuist van het midden naar de zijkant. Gelukkig snapt ze dat wel. ,,Misschien dat ik iets te weinig klets. Vaak bespreek je een beetje hoe een optreden is geweest, waarom je niet bent gedraaid. Ik ben daar niet zo sterk in. Als iemand een grapje maakt, dan kan ik daar om lachen, maar soms is het niet mijn humor. Ook voel ik me niet altijd geroepen om over alles maar iets te zeggen of een mening te hebben”, legt Anouk uit aan De Telegraaf.

Vanaf aankomende vrijdag kunnen de overgebleven kandidaten hun talent tonen in The Battles. De teams worden in deze ronde gehalveerd.

Tags

ALI BANOUKGLAMOURLIL'KLEINETHE VOICEWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck