Lil’ Kleine weer vrij: gevecht om voogdij Lío?

Gevecht om voogdij Lio?
Door: Charlotte Wijnen
15-03-2022

Lil’ Kleine is sinds vandaag weer op vrije voeten. Zoontje Lío woont nog altijd bij Jaimie. Maar nu de rapper weer vrij is, luidt de vraag bij wie Lío gaat wonen. Het toeval bestaat dat Jaimie nét vandaag een foto heeft gedeeld waar Lío enorm veel op haar lijkt. Wil ze hiermee iets duidelijk maken?

Lil’ Kleine is na de mishandeling van Jaimie weer op vrije voeten. Zijn zoontje Lío, die momenteel bij Jaimie verblijft, heeft hij al weken niet gezien. Is dit het begin van het gevecht om de voogdij over Lío?

Is Jaimie bang?

Yvonne Coldeweijer meldde al eerder dat er een aantal instanties langs zijn geweest, waaronder de kinderbescherming. Jaimie zou momenteel een voogd hebben waarna wordt besloten of Lío in een soort crisisopvang komt of bij één van zijn ouders mag blijven.

Lío is op dit moment nog bij Jaimie, maar er wordt gefluisterd dat ze bang is om hem te verliezen. Nu Lil’ Kleine weer op vrije voeten is, zou die angst vermoedelijk alleen maar groter zijn geworden. Want ook hij wil graag zijn zoontje zien.

‘Lío heeft mama’s look’

De laatste tijd deelt Jaimie dan ook opvallend veel beelden van Lío op Instagram. Volgens Jan Roos doet ze dat alleen maar zodat hij niet uit huis geplaatst wordt. ,,Wat ze nu doet is laten zien hoe blij dat kind is zodat de kinderbescherming hem niet komt ophalen”, zei hij onlangs in Roddelpraat.

En nét nu Lil’ Kleine weer vrij is deelt ze opnieuw beelden van Lío. ,,Lío heeft mama’s look”, schrijft Jaimie bij een foto van haarzelf in Instagram Stories. Daarvoor plaatste ze een foto van Lío waar hij zijn haren in precies dezelfde knot heeft.

Meer DenD