Lil Kleine ziet zoontje Lío weer bijna elke dag: ‘Contact via FaceTime’

LIL KLEINE ZIET ZOONTJE WEER BIJNA ELKE DAG
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Hoewel er momenteel veel te doen is over de mishandelingszaak tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes, hebben de twee ex-partners nog een rechtszaak lopen. Dit gaat over het contact tussen de 3-jarige Lío en zijn vader. Inmiddels ziet Lil Kleine zijn zoontje weer, en daar is Jaimie ‘heel erg blij mee’, vertelde ze aan Shownieuws.

Jorik, de echte naam van rapper Lil Kleine, heeft een jaar lang geen contact mogen hebben met zijn zoontje. Op 17 januari heeft de rechter besloten dat vader en zoon elkaar twee keer per week mogen spreken via FaceTime. De eerste sessie heeft vorige week donderdag plaatsgevonden.

Iedere dag

Jaimie liet aan Shownieuws weten dat het inmiddels erg goed gaat. Het gaat inmiddels zo goed, dat Jorik nu iedere dag zijn zoontje ziet via FaceTime. Hier is Vaes erg blij mee, want ondanks alles, vindt ze het erg belangrijk dat Lío een goede relatie heeft met zijn vader. Jorik en Lío gaan elkaar binnenkort ook vaker in het echt zien.

Geen spijt

De ex van Lil Kleine verraste vriend en vijand afgelopen week toen bleek dat zij zelf de beelden van het auto-incident opstuurde aan Yvonne Coldeweijer. Ze heeft tot op de dag van vandaag geen spijt dat ze de beelden met Yvonne heeft gedeeld. ,,Als ik nog een keer in deze situatie zou zitten, had ik het weer exact op deze manier gedaan”, vertelde ze aan Shownieuws. Wel baalt ze van alle reacties online. ,,Het was een wanhoopsdaad en hoop dat mensen dat kunnen begrijpen.”

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINERECHTSZAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck