Linda BREEKT met man Jeroen

Linda BREEKT met man Jeroen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Linda de Mol heeft in een statement laten weten de relatie met Jeroen Rietbergen te verbreken. Dit naar aanleiding van de misstanden bij The Voice of Holland.

De grensoverschrijdende gedragingen bij The Voice of Holland heeft niet alleen de kop van Jeroen Rietbergen gekost, ook zijn relatie van 14 jaar met Linda de Mol is verbroken.

Dat meldt Linda de Mol zelf op de website van haar magazine. Ze schrijft: ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.’

Linda de Mol neemt de komende tijd rust. In haar verklaring is opvallend genoeg geen enkele compassie of aandacht voor de gedupeerde vrouwen terug te vinden.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat de zus van John de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar zijn. Eerder gebeurde dat ook al tijdelijk omdat Rietbergen overspel had gepleegd. Toen was een pauze ingelast waarin hij ook in therapie zou zijn gegaan. Van dat laatste is vooralsnog geen enkel bewijs geleverd. Kennelijk, zo blijkt ook uit de verklaring van De Mol, heeft Rietbergen ook zaken verzwegen. Want er staat letterlijk: ‘Er zijn zo zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet’.

Veel stof

De enorme MeToo-rel rondom The Voice of Holland doet veel stof opwaaien. Medewerkers die onderdeel zijn van het programma zouden zich schuldig hebben gemaakt aan machtsmisbruik en seksueel ontoelaatbaar gedrag. Het team van internetprogramma BOOS is bezig met het maken van een uitzending rondom de misstanden, één van de betrokkenen is Jeroen Rietbergen.

HLF8

Hoe pijnlijk de situatie ook is. Vanmorgen liet Johnny de Mol, neef van Linda de Mol, aan 100%NL weten een uitzending over de schandaalzaak te moeten maken. Het is de eerste aflevering na een korte stop van het programma.

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck