Linda de Mol heeft meer geld maar niet het gewicht van de koffermeisjes

Linda is veel te dik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Zo trots als Linda de Mol is wanneer ze haar bankrekening bekijkt, zo onzeker is ze wanneer ze in de spiegel kijkt. In de nieuwe editie van haar blad Linda. is Linda eerlijk over haar onzekerheden. Naar haar succes mag je altijd vragen, maar kennelijk niet naar haar gewicht. ,,Dat blijft een gevoelig dingetje.”

Dat Linda de Mol haar schaapjes op het droge heeft weet iedereen wel. Ze doet er dan ook niet geheimzinnig over dat ze meer geld heeft dan de koffermeisjes in Miljoenenjacht. En hoewel de Miljoenenjacht-presentatrice net zo zelfverzekerd probeert te zijn over haar gewicht, wil dat nog niet lukken. Het getal op haar weegschaal houdt ze namelijk liever geheim.

‘Gevoelig dingetje’

Linda schrijft in haar blad dat haar gewicht een ‘gevoelig dingetje’ blijft. ,,Ik probeer er boven te staan, ik probeer body confident te zijn, ik probeer uit te stralen dat ik dat soort dingen op mijn 59ste verdomme niet meer aan mijn zelfvertrouwen laat knagen, maar het blijft een gevoelig dingetje.”

Gevaarlijke situatie

Haar onzekerheid zit zelfs zo diep dat het haar ooit in een gevaarlijke situatie bracht. Zo weigerde ze haar gewicht te noemen toen ze een stapje over het hoofd zag en zoveel pijn had dat ze ‘out’ ging. Om de dosering van de pijnstillers te kunnen bepalen, vroegen de ambulancemedewerkers wat haar gewicht is. ,,Ik kijk het kringetje rond en zeg: ,,Die pijn valt eigenlijk wel mee hoor, doe maar een paracetamolletje”, aldus Linda.

Miljoenenjacht

Eerder dit jaar heeft Linda zich de woede van Miljoenenjacht-kijkers nog op de hals gehaald. Tijdens de halve finale vertelde een deelnemer over haar vriend en twee bonuskinderen van 20 en 22 jaar. ,,O, dus die zijn al het huis uit?”, vroeg Linda vervolgens.

Die veronderstelling schoot bij kijkers volledig in het verkeerde keelgat. Dat Linda het vanzelfsprekend vindt dat kinderen van die leeftijd in deze tijd uit huis zijn, konden kijkers niet begrijpen. ,,De hooghartige Gooische onwetendheid bij Miljoenenjacht. Anno 2023 het huis uit op je 22e?”, schreef een kijker verbaasd op Twitter. En een ander: ,,Bijzondere constatering in 2023.”

Tags

LINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck